Go To Hell To The Peragut!

Posted: February 23, 2011 in Umum

Apa berita yang lebih best dari kemenangan Malaysia menjulang Piala Suzuki AFF? Jawapannya adalah kematian seekor peragut warga asing ditangan seorang perempuan Malaysia yang mempunyai semangat Kamikaze (berani mati punya). Semua akhbar letak tajuk skema nak mampos. Cuma satu je akhbar yang letak tajuk berita untuk kes ini yang aku klasifikasikan sangat winrar. Berita KOSMO yang berharga RM1 tu letak tajuk serius funny. Tajuk dia “Maut Tertonggeng Dalam Longkang”. Muahahahaha, aku tak cakap banyak terus je beli agar dapat bergelak ketawa dirumah. Begitulah awesomenya aku rasa terhadap kemamposan penyangak tersebut dan aku berharap sekor lagi yang sedang nyawa-nyawa ikan dekat Hospital Ampang tu agar cepat mampos jugak. Klik Read more untuk rage bersama aku..

 

Ampang Jaya, 21hb February- Diwaktu pagi yang hening 2 ekor peragut telah punch card untuk masuk kerja sebagai seorang peragut. Dengan menggunakan motor berjenama Yamaha LC berkuasa 135cc beliau telah memulakan kerja terkutuk mereka itu. Peragut itu telah menemui mangsa pertama mereka pada pagi tersebut. Disinilah kisah tragis itu bermula.

Peragut itu telah meragut beg tangan seorang wanita yang diletakkan didalam keretanya. Wanita itu cuba melawan tapi telah ditendang oleh suspek. Selepas ditendang oleh peragut berkenaan, wanita itu telah mendapat motivasi pagi. Beliau lantas bangun dan menghidupkan enjin kereta beliau. Beliau adalah seorang anak bekas anggota polis yang mempunyai kereta berjenama Toyota Vios. Beliau seorang yang gemar bermain game Burnout. Kerana pengaruh game yang sangat kuat itu beliau terus mengejar si peragut berkenaan.

Motor tu bergerak ke utara dan kereta tu bergerak ke selatan lalu bertembung di Jalan Mega 11, Taman Mega Jaya. Atas pengaruh game Burnout tersebut wanita itu terus melanggar motor peragut berkenaan. Kebaaabom kecepar kecepur lalu terhumbanlah 2 ekor peragut tak berijazah tersebut kedalam sistam perparitan Negeri Selangor.

Effect dari perlanggaran tersebut telah menyebabkan testis salah seorang peragut itu bersepai. Apa nak heran, untuk menjadi seorang peragut mestilah mempunyai perasaan tidak tahu malu didalam diri.  Jadi dia tidak berhak untuk memiliki sebuah kemaluan. Peragut yang mati itu berumur 34 tahun dan seorang lagi yang nyawa-nyawa ikan itu berumur 25 tahun. Kedua-duanya adalah warganegara Indonesia. Yang tak mampos tu dihantar ke Hospital Ampang untuk mendapat rawatan istimewa khas bagi penjenayah yang awesome seperti beliau.

Nama wanita yang berjaya men-smack down kedua-dua peragut itu bernama Siti Aisyah Mahayuddin (28). Beliau adalah seorang arkitek. Syabas diucapkan kepada beliau kerana berjaya mempelangkong kedua-dua peragut tersebut. Well, kau memang super woman laa. Yelah, kalau tidak dihalang nanti lain kali dia ragut orang lain pulak.

 

Gambar ini dipercayai serpihan testis si peragut berkenaan. Ni patut diawet dan diletakkan dicermin hadapan kereta agar peragut lain dapat mesej “don’t mess with me bitches”. Satu lagi trofi kemenangan buat Malaysia selepas menjulang piala Suzuki AFF menentang Si Garuda. Trofi ni aku namakan Piala Telur Garuda Yang Pecah. Epic win!

Pepatah Melayu: Bercerai nyawa dari badan.

Pepatah Aku: Berkecai testis dari scrotum.

Wartawan: Kapal Karam Di Lautan Dalam.

Comments
  1. zik says:

    perggh.. horrornya… oh tidak…. tapi memang patutla kena deme nih.. huk2..

    • efyery84 says:

      Zik: Hahaha, horror yang sangat best untuk disaksikan. Sebagai pengajaran kepada semua peragut walaupun mereka mati dgn begitu tragis aku tetap akan ketawakan mereka dengan begitu sadis.. Muahahaha~

  2. aim says:

    haha.damn lah entri hang… aku gelak guling2 dah ni…

  3. nabilah_2908 says:

    pergh…ganas juga anak polis ni…

    kalau perempuan lain..sure time tu juga la terjerit…”tolong….tolong…” huhuhu…

    tabik spring la pada Aisyah… :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

  4. mmg thrill….tuel 1 kuasa dlman dari wanita apabila dicabar….heheheheh

  5. aim says:

    biler nak kuar movie ni..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s