Terima Kasih Buat Cik Dalila Dayana

Posted: January 29, 2011 in Umum

Tak pernah-pernah dalam sejarah ada orang yang puji blog aku sampai dia sanggup tulis dalam blog dia mengenai Cerita Aku Dan Sesuatu. Yes, you heard me. Aku merasa sungguh terharu dan rasa macam nak pergi mandi wajib je padahal hari-hari aku mandi wajib. Eh? Macam tiada chemistry je dengan tajuk cerita ni. Okey, berbalik kepada topik sebenar. Mari aku perkenalkan blogger yang hensem, kacak, macho yang selalu menstalkers blog aku yang tak seberapa nak menjadi ini. Klik Read more kalau anda rasa jealous..

 

Klik Sini

Korang tengok tu. Dia punya header blog je dah buat aku kekaguman melihat model-model iklan kain lampin. Kiut-miut je rasa macam nak culik je satu. Tapi apakan daya sekarang model tu dah besar panjang dan ada ilmu mempertahankan diri “Semburan Serbuk Lada”. Serius, korang jangan suka-suki kacau anak dara orang sekarang sebab dah ada jual semburan cili dekat pasaran. Mahu menanah mata nanti kena spray. Tapi aku dengar member dia pernah kena propose dengan seorang jejaka teruna berumur 5 tahun. What the what!!

Kalau korang nak tahu dia tulis apa pasal blog ni korang boleh pergi cekidot sendiri dekat blog dia. Tajuk ceritanya adalah “Blog yg saya suka stalkers ….. ^_^”. Banyak betul dia puji blog aku. Sangat-sangat terharu okey. Dia puji penulis blog Cerita Aku Dan Sesuatu ni kacak orangnya, comel, soleh lagi solehah, pandai memasak, pandai mengaji dan tak kurang juga bertubuh ramping macam Fahrin Ahmad. Yes, pandai tak aku buat lawak spastik.

Kenapa dia letak tajuk Cheritera Si PERAWAN? Fokus mata anda dekat tulisan yang aku highlightkan tu ye sampai juling. Of course laa perawan sebab dia anak gadis orang tua dia yang belum berpunya lagi. So aku iklankan ni kepada jejaka-jejaka hensem macam aku, kacak macam aku, gorgeous macam aku, beriman macam aku, belum berpunya macam errr…. Okey, korang bolehlah menstalkers blog dia selalu ye.

 

**************************************************

Bro bagi pihak Cerita Aku Dan Sesuatu mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Dalila Dayana kerana sudi memuji-muji kejelitaan blog Bro yang tak seberapa ini. Disebabkan tu Bro semalam tak dapat tido satu hari sebab merasa amat bangga tahap dewa dewi. Yeeaaah, terima kasih daun keladi esok lusa pujilah lagi. ChooOW..

Comments
  1. hahahha…terharu bro…nie entry yg kedua selpas membe sis….thanx for the support..agypun sis baru je bertatih dlm dunia penulisan blog…..pape pun bro…thanx again…(^_^)

  2. zik says:

    hehe.. blog nie memang mantap gituer….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s