Gajah Paling Comel

Posted: January 19, 2011 in Umum

Anda pernah tengok gajah? Aku pun pernah tengok gajah. Tapi pernah tak korang tengok gajah yang comel. Okeyh, gajah semua comel sebab aku tahu korang pencinta alam mesti korang cakap macam tu. Tapi malam tadi aku ym dengan member aku dia share foto gajah paling comel dekat aku. Terkesima aku melihatnya. Kiut miut je wajah gajah tu. Rasa macam nak cubit-cubit je pipi gajah tu. Korang nak tengok gambar gajah paling comel tak? Jom klik Read more untuk melihatnya..

 

Scroll bawah sikit…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikit lagi….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagi sikit….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taraaaaaaa “Gajah Comel”. Comelkan dia ^^

Hahahahaha, comelkan gajah ni. Tersembur air liur aku lepas melihat kesundalan kawan aku mengenakan aku malam tadi. Aku tahu korang pun gelak juga tak payah nak buat muka suci. Hahahahaha, ceriakan hidup anda bersama-sama gajah comel ini.

Comments
  1. nabilah_2908 says:

    lama gak tenung gambar gajah ni..ingtkan jari…rupa2nya…huhuhu……

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    DD BACK TO SCHOOL

  2. aim says:

    haha….aku dah agak dah…dah pernah kena sekali..

  3. zatie says:

    erk?!…

    • efyery84 says:

      zatie: Thanxz singgah dan tengok menatang ni. Hahahaha. Lain kali singgah tinggalkan URL ok agar saya dapat follow kembali blog anda (kalau anda ada blog)..

  4. fyna says:

    erk……speechless….

  5. ore ganu says:

    very very soooooooo beautiful the elephant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s