Hari-hari Nak Dengar

Posted: January 13, 2011 in Umum

Pernah tak anda mendengar lagu yang menyebabkan anda nak dengar berulang-ulang kali. Walau seribu kali anda dengar still nak dengar lagi. Kalau anda tak dengar anda susah nak tidur malam. Well, kalau korang jawab tak menandakan anda normal. Eh betul ke tak pernah ni or sengaja tipu-tipu je cakap tak. Haaaaish, aku telah menghadapinya kali ini. Lagu ni dah lama aku dengar tapi tak tahu tajuk dia apa. Lepas dah tahu terus aku download. Dasyatkan lagu ni. Entah macam mana aku boleh angau dengan lagu macam ni pun aku tak tahu laa. Klik Read more untuk mengomel bersama aku..

Dah masuk seminggu dah ni aku dengar lagu ni setiap hari. Nak jumpa tok bomoh takut nanti khurafat pulakan. Nak jumpa doktor nanti dia buat kes sakit jiwa pula. Serba salah aku dibuatnya. Lagu ni macam ada sesuatu tarikan pada diri aku. Tajuk lagu ini adalah Kembang Perawan nyanyian Gita Gutawa.

Aku malas nak cerita banyak sangat pasal lagu ni. Korang boleh dengar sendiri laa ye. Ni pun sambil aku menaip sambil  mendengar lagu ni. Di ulang-ulang sampai speaker laptop aku nak meletop dibuatnya. Aku guna tema lagu ini untuk buat cerita novel pendek. Korang boleh tengok sendiri hasilnya ye.

**** Klik Sini ****

Comments
  1. cintu itu adalah anugerah says:

    alangkahnya hidup ini..

  2. lagu yang paling aq ske sgt nk dengor dan berulang2 kali dan berantu..
    xtwulh ko ske dgr ke x.. english song, kelly clarkson – already gone
    and wali band – egokah aku.. hehe ^_^v..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s