Artis Popular Hangat Bercinta

Posted: August 3, 2010 in Umum

Hyee u ouls. Selamat datang keruangan SS (Soh Seh) edisi khas.. Ni mak bukan nak buat-buat ceritalahkan. Orang-orang punya hal, mak bukan radio bergerak tau. Oh, tak kuasa hakku. Tapi berita ni memang tengah malatop mak haih.. Mana-mana je mak pergi pasti ada orang bercakap pasal hal ni.. Mak masuk dalam toilet tengah fokus nak mengemut memotong najis mutawasitah pun terbantut mendengar jiran sebelah toilet berborak pasal hal ni.. U ouls nak tahu apa berita yang sedang panas sangat tu.. Ni hah!! si Ery tu alaa yang penulis blog Cerita Aku Dan Sesuatu yang tak seberapa nak popular tu sekarang sedang hangat bercinta. Ramai orang nampak beliau berjalan dengan seorang gadis. Mak nak suruh si Zubir tu pergi terjah tapi si Zubir pulak ada hal nak terjah si Fasha Sandha gewdik menrenyam tu.. Dengan berbekalkan kamera SLDR versi reban ayam, mak pun terjahlah si Ery ni dengan informasi yang mak dapat dari anak ikan mak. Perkara ni berlaku kat Midvalley. Jom terjah bersama mak.. Zaaaaaassss, klik Read more………

Tiramisu And Me

Klik… klik… klik…………….. (Bunyi kamera menangkap gambar)

Ery: Eh?! Ahahahaha.. SS, hei lama tak nampak u.. Adoi, kantoilah..

SS: Oh, nak sorok-soorrrrook ye. Ingat boleh sorok dari mak ni..

Ery: Bukan sorok cuma….. Hahaha..

SS: Okeyh, sekarang dah kantoi so story-story laa siapa gadis sebelah u ni. Alaa, dengan mak pun nak secret-secret recipe. Menyampah hakku dengan kau ni…

Ery: Well…. Actually umum ramai dah tahu perkara ni dan saya pun malas nak kecoh-kecoh sebenarnya. Gadis sebelah saya ni saya mengaku adalah kekasih hati saya..

SS: Okey, kau diam sebab sekarang mak nak terjah gadis pilihan hati kau ni. Waaaa, comel sungguh ni. Tak rela I, awwww. Soalan mak, siapa ngorat siapa ni?

Tiramisu: Sebenarnya tiada siapa yang mengorat siapa. Dia terjadi secara tidak sengaja.

SS: Ikhlas benar jawapan kau ni.. Ingat mak percaya. Ni mesti dak Ery ni yang dah bomohkan kau ni..!!

Ery: Eh, mana ada. Ni semua jodoh lah SS. Kalau dah jodoh tak kemana kan kan kan..

SS: Bila nak kahwin ni?

Ery: Kalau boleh esok jugak nak kawin. Hahahaha. Tapi bak kata orang tua-tua, buat satu-satu dulu ikut adat.. InsyaAllah kalau ada rezki nanti saya sendiri akan buat press conference untuk khabarkan berita ni pada semua peminat saya dekat luar sana.

SS: Ni apa nama tadi. Tira, apa yang membuatkan u suka kat mamat buncit ni.

Tira: Hahaha. Semuanya. Kebuncitan dia tu actually aset untuk dia nampak comel sebenarnya. Perkara utama sebenarnya hati dia yang ikhlas menyayangi diri Tira. Dia kelakar dan pandai ambil hati Tira membuatkan Tira sayang dekat dia.

SS: Baik ada makna tu.. Anyway congrets too both of u. Mak doakan semoga berkekalan hendaknya dan diberkati hubungan ini. Jangan lupa inform mak kalau ada perkembangan terbaru pasal korang berdua ye…

Ery: InsyaAllah.. Kami akan inform kalau ada perkhabaran terbaru. SS orang pertama yang I akan inform dulu..

SS: Wow!! Naik lah kepopularitian mak lepas ni. Melaaatop mak macam popcorn GSC Megamall. Selamat bercinta mak ucapkan. Tira, kalau si Ery ni buli U calling-calling mak okeyh. Biar mak tumbuk rusuk kiri dia.

Tira: Hahahaha, ok.

************************************

Well, itu serba sedikit sesi terjah mak bersama artis popular Ery dengan pasangan pilihan hati beliau. So sweet both of them. Jeles tak bertempat mak terus pergi makan nasik kandar 2 pinggan untuk melempiaskan kesedihan ni. Yelah, mak juga yang single mingle tak laku. Si Zubir puaka kubor tu pun bukan nak kat mak ni. Suka yang monggel-monggel je. Ni mak ada letakkan sekali beberapa picture yang sempat mak ambil semasa mak pergi menerjah pasangan ni tempoh hari.

SS, Majalah Gossip Hiburan

Comments
  1. cinta kamu.. says:

    <3 waaaaaaaaaaaaaaaaaa….i love u syg…

  2. efyery84 says:

    cinta kamu juga: always love u too.. ♥♥♥♥♥

  3. sadcomel! hahaha says:

    gedik betul makkkkkkkkkkkkkk nyah tu…
    hahahahaha..eh…sejak bila naik pgkt jd artist ni? hahaha..eeee xkuasa makkkkk

    • efyery84 says:

      Sad: ko mmg perasan comel letak nama mcm tu.. hahaha.. terima je laa yang aq ni mmg xberapa nak popular sebab aq artis yang tidak melakukan kontroversi dan publisiti murahan.. hehehe :D

  4. sadcomel! hahahaa says:

    hahahah……..moga sukses …. hahaha

  5. hahaha..ader2 jerk korang nih…memacam..haha..keep in touch..bila nk rase mkn nsi minyak..cepat la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s