Aktiviti Selepas Main Bola Diwaktu Hujan

Posted: July 16, 2010 in Umum

Aku amat teruja bila melihat iklan Milo di mana budak-budak bermain bola diwaktu hujan dengan disaksikan oleh Dato’ Soh Chin Aun. Gila becak padang tu tapi semangat untuk menjulang piala Kontolbesi amat membara sekali menyebabkan aku mengambil langkah initisiatif untuk bermain bola diwaktu hujan. Actually ada friendly match menentang pasukan Nigeria (student) pada hari itu tapi ternyata mereka tiada telur bermain diwaktu hujan dan hanya tahu duduk di rumah melakukan aktiviti mazmumah sahaja. Akibat terlalu marah kerana merasakan diri ditipu kami meneruskan saja aktiviti bermain bola sesama sendiri dan seterusnya bermain lumpur di tengah padang. Perkara yang anda perlu tahu bahawa bermain bola di waktu hujan adalah amat menyeronokkan dan tidak ketinggalan juga amat mengotorkan. Kami seakan-akan mirip makhluk Swamp Thing dah pada hari itu kecuali si Ganesh yang mantain solid je kaler badan dia dengan lumpur tu. Apabila selesai melakukan pesta liar di tengah padang bermain lumpur sudah tiba waktunya aktiviti menyental kotoran sebelum melangkah pulang ke kolej. Ini bagi memastikan gadis-gadis kolej yang terserempak dengan kami nanti tidak meracau-racau kesampukan kerana mengesyaki kami adalah raksasa Cloverfield. Ayuh klik Read more untuk melihat aktiviti lelaki seksi bermain air membersihkan tubuh badan yang seksa ditengah hujan.

P/s: Sorry gambar tak berapa nak jelas..

Aksi 1: Pancutan keramat menggunakan pili Bomba

Aksi 2: Hambik kau!!!

Aksi 3: Aksi jejaka terlampau..

Aksi 4: Kesejukan tapi seronok

Aksi 5: Iklan bola cap sabun mandi

Anda bosan? Ingin mencari jejaka idaman? Jejaka-jejaka di atas sentiasa rela untuk ditiduri oleh para gadis-gadis dan janda gersang di luar sana kecuali jejaka “Aksi 1″. Caranya mudah sahaja. SMS ” ON AKU GERSANG” ke nombor mak bapak korang. Tawaran tanpa had!! Istimewa untuk pengguna line X-Men sahaja. Mengikut terma dan syarat.

P/s: Tiramisu jangan mengada-ngada nak turut serta ye. Huuuu~ :p

Comments
  1. oshe says:

    hahahaha..yang part aksi satu tu best..tukang sebur air..mak ai..terkjut eden..mengalahkan dak kocik..eden pun xmacam ekau sume ni..hihihi..part aksi dua..cam menyerah kalah plak..
    1 lawan 5..hehehehe=)

    p/s: hahahaha..nak itut!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s