Lukisan Haramjad..

Posted: June 1, 2010 in Umum

Entri kali ini adalah kesinambungan dari entri Lukisan Sayang dimana hasil seninya dilukis secara semulajadi oleh buah hati kesayangan hamba. Perbezaan yang nyata pada entri kali ini adalah hasil seninya dicipta oleh para BFF kolej aku. Maybe dorang cemburu kerana kekasih hati aku pandai melukis so dorang pun turut serta menggedik untuk memperlihatkan bakat mereka yang ada supaya dapat menginterframe lalu mempopularkan diri mereka di dalam blog keji ini. Anyway guyz please don’t eat and drink or anything that you all can do while looking at the picture that you all gonna see. Apa aku merepek ni setan. Senang kata berhati-hati dan sentiasa bersiap sedia zahir dan batin untuk melihat hasil seni para BFF kolej aku kerana semua hasil seninya amat racist sama sekali. Amaran sudah dibuat sekarang terpulang pada anda semua untuk mengklik Read more atau pun tidak…

Alip n The Maggi

Pic ni candid woo!! Bukan senang untuk menangkap gambar sekeji ini tanpa diperasan oleh mangsa lalu terjadinya pergaduhan manja di bilik air. Menantu sapalah ni? Ni kalau syarikat maggi tahu wujudnya pic ini pasti beliau akan dipilih untuk menjadi ikon maggi akan datang. BESAR PUNYE!!! :D

Ery BabyzzzzZZ

Okeyh aku admit yang aku pun menjadi mangsa keganasan seni songsang para BFF aku. Well, so far still kiutkan aku. Ada lagi 2 gambar keji aku tapi aku pilihlah yang mana paling comel untuk entri kali ini. Hahahaha..

Alip Racing Club

Kalau mat rempit dah terlalu gian ingin berlumba, usahlah bersusah payah membuang nyawa anda di tengah jalan raya. Ayuh lakukan aktiviti seperti gambar di atas. Jimat minyak, tidak berbahaya kepada nyawa anda termasuk juga nyawa orang lain dan  tidak salah dari segi undang-undang jalan raya yang boleh menyebabkan diri anda disaman atau mendapat pakej percutian ke dalam lokap. Sila hubungi Encik Alip untuk maklumat lanjut.

Bilantino Bossi

Setelah memperlihatkan gambar corner baring ke kanan kita harus memperlihatkan gambar corner baring ke kiri pulak barulah nampak effect racing tu jelas. Nak berlumba mesti tahu teknik asas perlumbaan. So, apa tunggu lagi. Jom join kelab racing terbaik di dunia ini.

Belting Putus.. What the what!!

Motor skuter tu si kecik yang punya. Maybe dia sangat mengimpikan makanik motor sebegini. Disaat-saat motornya rosak pasti amat mengasyikkan merepaire motor ditengah malam bersama makanik bertubuh monggel macam ini. Sila tutup gambar motor kecik menggunakan tapak tangan anda di skrin komputer untuk melihat imej jelas wanita yang sedang merepair motor kecik.

Kecik ke Besar?

Haaa, ni lah tuan empunya skuter selepas raut wajahnya digodam dengan sadis sekali. Dah macam gangster Ah Long Bukit Beluntong pon ada juga aku tengok. Still hensem lagilah dan ada nampak macam orang lagi.

Sekarang kita akan melihat gambar rekaan paling kejam dari BFF jurusan Information in IT yang telah merosakkan tujuan sebenar software Photoshop dari mengedit gambar menjadi lawa kepada gambar menjadi lawak. Damn!! Aku perlukan software tu. Sad ko jangan lupa installkan nanti yer dalam lappy aku.  Jeng jeng jeng!!!

Buahahahahahahahahaha!! Malam masa tu aku tengok pic ni tersembur air Coke aku tengah minum. Cilakak ko pendek buat lawak ke nak membunuh aku ni. Sampai aku nak tido pon asyik ketawa je. Hahahahahahaha. Kepada mangsa harap bersabar je lah ya. Tapi aku nak gelak jugak ni. Hahahahahahahaha!!

Comments
  1. Sad says:

    ye ye..t aku kasi…. hahaha…babuncit tu ada kt sini jugak ker???? wakakakaa

  2. oshe says:

    lucu la pic pakcik tu..

  3. efyery84 says:

    oshe: hehehe ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s